Vertaling

Wereld Pranic Healing > Chakra > voorhoofd Chakra
Farfetch For Sandals Beckham Victoria Women 5A4jq3RLcS
Pagina Menu

Het voorhoofd Chakra ligt in het midden van het voorhoofd. Deze chakra heeft een honderd veertig vier bloemblaadjes met twaalf divisies. Elke divisie heeft twaalf bloemblaadjes en is gemaakt van licht violet, groen, geel, Oranje, rood en blauw Pranas. Het voorhoofd Chakra controles en energizes de pijnappelklier en het zenuwstelsel.  

Net als de kruinchakra of de Sahasrara Chakra is centrum van hogere intuïtie, het voorhoofd Chakra is het centrum van lagere intuïtie of wijsheid. Met de activering van het voorhoofd Chakra krijgen we toegang tot de geestelijke wereld. Deze chakra is het midden van de lagere buddhic of kosmisch bewustzijn.  

Men kan zich afvragen, Wat is het verschil tussen de hogere intuïtie van de kruinchakra en de lagere intuïtie van het voorhoofd Chakra? De kruinchakra correspondeert met de directe innerlijke waarneming zonder vorm. Het is pure kennis. Aan de andere kant, het voorhoofd Chakra is directe innerlijke waarneming met formulier.  

Het voorhoofd Chakra is ook bekend als het centrum van hogere clairvoyancy. Het geeft een de mogelijkheid om te zien de waarheid, met behulp van de derde oog of de geestelijke oog.  In het esotericc boeddhisme waar de leer mondeling of telepathisch van de goeroe aan de leerling doorgegeven worden, het voorhoofd chakra heet de lagere Buddhichitta, terwijl de kruinchakra heet de hogere Buddhichitta, of gewoon Buddhichitta.  

Het voorhoofd Chakra correspondeert met de intuïtie en de Ajna Chakra komt overeen met het intellect. Een genie gebruikt intuïtie in plaats van gewoon pure intelligentie. Dit is wat maakt hen veruit superieur aan de intelligentsia en de massa 's. Hij zal gebruiken is intuïtie de waarheid te kennen. Hij zal Extraheer de waarheid van moeder natuur met zijn intuïtie en zijn intelligentie zal gebruiken om te valideren hetzelfde. Daarom, Hij is de perfecte combinatie van intelligentie en intuïtie.  

Men kan begrijpen de aard van een object alleen door het zien van directe innerlijke, zonder te studeren, zonder gebruik van logica en reden te. Met de activering van het voorhoofd Chakra, Men kan gewoon zien met de innerlijk oog.  

Sommige aandoeningen als gevolg van slecht functionerende voorhoofd Chakra


Als de voorhoofd Chakra storingen, het kan leiden tot als aandoeningen van het zenuwstelsel zoals verlies van geheugen, verlamming en epilepsie. Bij epilepsie is de Solar Plexus overbelast en overactivated. Het voorhoofd Chakra, Ajna Chakra en de terug hoofd chakra's zijn aangetast.  

Equivalent acupunctuur punten
In de Chinese geneeskunde, het komt overeen met de acupunctuurpunt DU (GV) 24.  

Farfetch For Sandals Beckham Victoria Women 5A4jq3RLcS Taoïstische en Indiase correspondentie van de voorhoofd Chakra
In Taoist yoga, het voorhoofd Chakra correspondeert met "Shen Ting" Wat betekent hal van het goddelijke.  

In de Indiase mondelinge traditie is het bekend als Lalaata Chakra.  

Bron : De chakra's en hun functies door Master Choa Kok Sui

Farfetch For Sandals Beckham Victoria Women 5A4jq3RLcS
  • Tweet
Farfetch For Sandals Beckham Victoria Women 5A4jq3RLcS
nl Koop Vergelijkamp; Hak Dames Plateauzool SandalenKleding 5RLjqA43 Lopez Uva Sandals Hippie Julka Retro Pura Women 8wmN0n